Belgisch hardsteen

Een authentiek natuurproduct, geschikt voor een klassiek of juist strak interieur

Belgisch Hardsteen is een zeer authentieke natuursteensoort. Deze kalksteen kenmerkt zich door de blauw / grijze kleur en de aanwezigheid van eeuwenoude fossielen. Dat maakt deze tegel tot een uniek product.

Belgisch hardsteen is door de vele bewerkingsmogelijkheden vrijwel in elk interieur toe te passen, of het nu gaat om een landelijke, industriële, vintage of moderne sfeer.

De vloer krijgt door de tijd heen een “doorleefd” karakter. Dit houdt in dat er krasjes in de vloer kunnen ontstaan welke een typisch kenmerk zijn voor Belgisch hardsteen. Hoe langer de vloer ligt, des te mooier hij wordt.

  • Prima te onderhouden met producten om de kwetsbaarheid tegen vet en zuren tegen te gaan.
  • In vele maten verkrijgbaar.
  • In vele bewerkingen verkrijgbaar.
  • Unieke uitstraling, de vloer “leeft met je mee”.

Kom een kijkje nemen in onze showroom om de verschillende bewerkingen Belgisch Hardsteen te bewonderen

Belgisch hardsteen vloer

Belgisch hardsteen is een tijdloze natuursteen en wordt al meer dan 100 jaar gebruikt in woningen. Er zijn verschillende Belgisch hardsteen vloeren. U kunt kiezen voor een strakke Belgisch hardsteen tegel, of juist een tegel met een verouderde look.

Ook qua formaten is er van alles mogelijk. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden van dit prachtige product. 

Inspiratie Belgisch hardsteen

All-in tegelservice

Wilt u uw tegels ook door ons laten leggen? Al jarenlang zijn wij de expert in het leveren en plaatsen van tegels. Kies uw tegel en wij doen de rest. Onze tegelzetters werken vakkundig en vol passie aan úw tegelwerk. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

tegelzetter

Meer informatie over Belgisch hardsteen?
Bezoek onze showroom, of neem contact op.