Betonlook tegels

Trendy, veel mogelijkheden en onderhoudsvrij!

Een van de grootste trends op dit moment is wel de betonlook. De betonlook tegel oogt stoer en heeft een industrieel tintje. Van der Rijt Tegels Uden biedt een groot assortiment betonlook tegels voor binnen- en buitengebruik. 

betonlook-manhattan_queens_90x90

Betonlook tegels kennen veel mogelijkheden. De kleurschakeringen zijn van betongrijs tot antraciet en zwart. Maar ook de warmere tinten van beige tot taupe vallen binnen de trend. Door de neutrale kleurtinten kan betonlook met veel verschillende stijlen meubels gecombineerd worden. Om het industriële effect nog beter tot zijn recht te laten komen wordt er meestal gekozen voor een groot formaat vloertegels. Bijvoorbeeld 90×90 / 100×100 / 120×120 / 60×120 cm. 

  • Kras- en slijtvast
  • Makkelijk in onderhoud
  • Ideaal in combinatie met vloerverwarming
  • Niet poreus in tegenstelling tot beton (impregneren niet nodig)
  • Bestand tegen agressieve stoffen en chemicaliën

Betonlook tegels; voor een stoere en moderne uitstraling

Betonlook vloertegels of wandtegels

Betonlook tegels kunnen overal gelegd worden en werkelijk op iedere ruimte heeft het weer een ander effect. Keramische betonlook tegels zijn eenvoudig in onderhoud en krasbestendig. 

Tegels in betonlook vindt u bij Van der Rijt Tegels Uden

Van der Rijt Tegels Uden biedt een groot assortiment keramische betonlook tegels. Wij beschikken over een prachtig assortiment keramische betonlook tegels, waaronder vloertegels, wandtegels en terrastegels in diverse afmetingen, kleurtinten, bewerkingen, structuren en prijsniveaus.

Inspiratie betonlook tegels

All-in tegelservice

Wilt u uw tegels ook door ons laten leggen? Al jarenlang zijn wij de expert in het leveren en plaatsen van tegels. Kies uw tegel en wij doen de rest. Onze tegelzetters werken vakkundig en vol passie aan úw tegelwerk. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

tegelzetter

Meer informatie over betonlook tegels?
Bezoek onze showroom, of neem contact op.