Decor- en handgemaakte tegels

Trendy, veel mogelijkheden en onderhoudsvriendelijk!

Een van de grootste trends op dit moment zijn de decor- en handgemaakte tegels. Van authentieke tegels met een verouderd patroon tot aan eigentijdse handvorm tegels met een pakkende kleur of vorm. Van der Rijt Tegels Uden heeft een groot assortiment decor- en handgemaakte tegels.  

Decor- en handgemaakte tegels geven het interieur nèt dat extra speciale tintje. Of je het nu hebt over authentieke en handgemaakte tegels of de oude cementtegels met een moderne touch, ze zorgen voor een speels effect binnen elk interieur.

  • Decortegels kunnen overal geplaatst worden, van wand tot vloer
  • Zeer veel patronen verkrijgbaar
  • Handgemaakte tegels zijn stuk voor stuk authenthiek, elke tegel is anders

Decortegels zorgen voor een speels effect in uw interieur

Decor- en handgemaakte tegels

Van der Rijt Tegels Uden heeft een uniek assortiment decor- en handgemaakte tegels. Onze collectie decor- en handgemaakte wand en vloertegels passen in elk interieur. Kom eens binnenlopen en maak zelf een moodbord met onze materialen. U zult versteld staan van het effect!

Inspiratie decor- en handgemaakte tegels

sfeerbeeld collage tegels

All-in tegelservice

Wilt u uw tegels ook door ons laten leggen? Al jarenlang zijn wij de expert in het leveren en plaatsen van tegels. Kies uw tegel en wij doen de rest. Onze tegelzetters werken vakkundig en vol passie aan úw tegelwerk. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

tegelzetter

Meer informatie over decor handgemaakte tegels?
Bezoek onze showroom, of neem contact op.