Houtlook tegels

Trendy, veel mogelijkheden en onderhoudsvrij!

De warmte van hout, maar het gemak van tegels? Kies voor houtlook tegels. Van der Rijt Tegels Uden biedt een groot assortiment houtlook tegels, ook wel keramisch parket genoemd. Voor binnen- én buitengebruik!

Houtlook tegels hebben de warme uitstraling van hout maar bieden vele voordelen ten opzichte van traditionele houten vloeren. De kleuren lopen uiteen van vergrijsd teak naar warme honingkleuren tot donkerbruin. Verkrijgbaar in verschillen maatvoeringen.

  • Kras- en slijtvast
  • Makkelijk in onderhoud
  • Ideaal in combinatie met vloerverwarming
  • Bestand tegen agressieve stoffen en chemicaliën
  • Nauwelijks van echt te onderscheiden
  • Binnen en buiten te gebruiken

Houtlook tegels worden ook wel keramisch parket genoemd.

Houtlook vloertegels of wandtegels

Altijd al een houten vloer willen hebben met het gemak van een tegelvloer? Kies voor keramisch parket. Wij hebben een groot assortiment vloertegels met houtlook. Vloertegels met houtlook kunnen worden gebruikt in uw gehele woning. Van woonkamer, natte ruimte tot de tuin. Door onze verschillende afmetingen, kleuren en legpatronen zult u zeker slagen en in de toekomst gaan genieten van een top kwaliteitsvloer. 
 

Tegels in houtlook vindt u bij Van der Rijt Tegels Uden

Door de authentieke uitstraling van onze houtlook tegels is het een zeer gewilde keus. Zeker als u het gemak van een keramische tegel hierbij optelt. Wat dacht u van de aangename warmte van vloerverwarming in combinatie met de uitstraling van een houten vloer. Een keramische parket vloer is zeer eenvoudig in onderhoud, geen lastige producten om uw houtlook tegels schoon te houden maar eenvoudig, snel en hygiënisch met wat licht schoonmaakwerk. Natuurlijk zijn onze keramische houtlook tegels waterbestendig dus toepasbaar op uw badkamer en/of toilet.

Onze vakkundige tegelzetters leggen deze houtlook tegels in alle mogelijke patronen. Denk bijvoorbeeld aan een visgraat tegelvloer of hongaarse punt. Natuurlijk staat duurzaamheid hoog op uw lijstje, zowel op de korte als op lange termijn.

Inspiratie houtlook tegels

All-in tegelservice

Wilt u uw tegels ook door ons laten leggen? Al jarenlang zijn wij de expert in het leveren en plaatsen van tegels. Kies uw tegel en wij doen de rest. Onze tegelzetters werken vakkundig en vol passie aan úw tegelwerk. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

tegelzetter

Meer informatie over houtlook tegels?
Bezoek onze showroom, of neem contact op.