Keramische tegels

Groot assortiment keramische tegels van hoge kwaliteit. 

Van der Rijt Tegels Uden biedt een groot assortiment keramische wand- en vloertegels. Keramische tegels zijn erg populair. Dat is niet gek, want keramische tegels bieden veel voordelen. In onze showroom vind u een groot assortiment keramische wand- en vloertegels voor zowel binnen als buiten.

Voordelen van keramische tegels binnen

Keramische tegels bestaan voornamelijk uit klei. De tegels worden vervolgens op hoge temperaturen gebakken tot het een verglazingsstaat bereikt die niet poreus en ondoordringbaar is. (ook wel gres porcellanato genoemd)  De zeer hoge krasbestendigheid is één van opvallendste kenmerken. 

Keramische tegels zijn uitstekend te combineren met vloerverwarming. Een groot voordeel is dat keramische tegels onderhoudsvriendelijk zijn. Dweilen met water en een passend onderhoudsmiddel is al voldoende om de keramische vloer mooi te houden.

Passie en vakmanschap

Breng een bezoek aan onze sfeervolle tegel showroom in Uden. 400 m² aan voorbeelden van tegelvloeren en tegelwanden met houtlook tegels, betonlook tegels, natuursteen look tegels, decor tegels en nog veel meer! Te veel keuze? Wij helpen u op weg en geven u een gedegen advies.

Onze showroom is een bron van inspiratie voor de consument én interieur stylisten. Het is in een ongedwongen sfeer fijn vertoeven tussen onze wand- en vloertegels. Wij heten u van harte welkom! 

All-in tegelservice

Wilt u uw tegels ook door ons laten leggen? Al jarenlang zijn wij de expert in het leveren en plaatsen van tegels. Kies uw tegel en wij doen de rest. Onze tegelzetters werken vakkundig en vol passie aan úw tegelwerk. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

tegelzetter

Meer informatie over Keramische tegels?
Bezoek onze showroom, of neem contact op.