Natuursteenlook tegels

Trendy, veel mogelijkheden en onderhoudsvrij!

Een van de grootste trends op dit moment is de natuursteenlook tegel. Door het toepassen van de nieuwste technieken zijn keramische natuursteenlook vloertegels bijna niet meer van echt natuursteen te onderscheiden. Van der Rijt Tegels Uden biedt een groot assortiment natuursteenlook tegels voor binnen- en buitengebruik. 

Natuursteenlook tegels hebben de mooie, natuurlijke en tijdloze uitstraling van natuursteen. Met name de kleur en structuur maakt dit product uniek.

Door het toepassen van de nieuwste technieken zijn keramische natuursteenlook vloertegels bijna niet meer van echt natuursteen te onderscheiden.

Deze tegels zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en structuren.

  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Kras- en slijtvast
  • Nauwelijks van echt natuursteen te onderscheiden
  • Bestand tegen agressieve stoffen en chemicaliën

 

 

Marmerlook tegels; voor een chique en moderne uitstraling

Natuursteenlook vloertegels of wandtegels

U wilt een mooie natuursteenlook, maar zonder de prijs en kwetsbaarheid van echt natuursteen? Dat kan! Wij bieden een ruime collectie natuursteenlook tegels. Deze varianten zijn slijtvast, niet poreus en niet vlekgevoelig en bovendien bestand tegen vloeistoffen. 

Ruime keuze natuursteenlook tegels bij Van der Rijt Tegels Uden

Wij bieden een groot assortiment natuursteenlook tegels zodat er altijd wel een geschikte variant tussen zit die perfect past bij uw interieur. Dit unieke product is naar ieders smaak toepasbaar. We leveren vrijwel alle types natuursteenlook tegels. 

Inspiratie natuursteenlook tegels

All-in tegelservice

Wilt u uw tegels ook door ons laten leggen? Al jarenlang zijn wij de expert in het leveren en plaatsen van tegels. Kies uw tegel en wij doen de rest. Onze tegelzetters werken vakkundig en vol passie aan úw tegelwerk. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

tegelzetter

Meer informatie over natuursteenlook tegels?
Bezoek onze showroom, of neem contact op.